logo mesta

Město Hranice

Oficiální webové stránky

Bezpečnostní prvky I/35 Teplice nad Bečvou

Publikováno 2.8.2019

Projekt "Bezpečnostní prvky I/35 Teplice nad Bečvou" je spolufinancován z příspěvku Olomouckého kraje.

Projekt "Bezpečnostní prvky I/35 Teplice nad Bečvou, ISPROFOND 5717510149" je spolufinancován z prostředků Státního fondu dopravní infrastruktury.

 

Město Hranice podalo žádost o dotaci pro financování projektů v rámci Programu Podpora opatření pro zvýšení bezpečnosti provozu a budování přechodů pro chodce 2019 Olomouckého kraje. 

 

Město Hranice připravilo projekt na rekonstrukci přechodu pro chodce u informačního centra v Teplicích nad Bečvou. Předmětem projektu je výstavba navrženého přechodu, který bude splňovat povinné vyhlášky, zahrnovat upravené nástupní plochy chodníku a bude doplněn varovnými a signálními pásy. Přechod bude nasvětlen oboustranně svítidly umístěnými stejně jako semafory. Do komplexu této stavby je zahrnuta i bezbariérová úprava napojením lázeňského parku přístupovou rampou k přechodu, která překonává výškový rozdíl cca 2 metrů.

 

Záměrem města Hranice je tak zvýšení bezpečnosti přecházení chodců přes silnici I/35 v místě stávajícího přechodu pro chodce propojující  lázeňský park Teplice nad Bečvou s budovou ČD ŽS Teplice nad Bečvou.

 

Předpokládané rozpočtové  náklady..............................2.002.837,29 Kč

Dotace SFDI...................................................................1.439.703,57 Kč

Získaná dotace Olomouckého kraj..................................452.803,09 Kč

Podíl města.......................................................................110.330,63 Kč

Všechna práva vyhrazena - Město Hranice © 2024 | Změnit nastavení cookies