logo mesta

Město Hranice

Oficiální webové stránky

2019 - Fotbalisté slavili sto let

Publikováno 17.6.2019

Sto let hranického organizovaného fotbalu se slavilo v sobotu 15. června na stadionu SK Hranice v Žáčkově ulici. (Fotogalerie)

V rámci oslav jste se mohli podívat na na dvě fotbalová utkání. V prvním zápasu nastoupilo současné A mužstvo doplněné odchovanci SK Hranice proti týmu složeného ze známých osobností nejen z oblasti sportu, ale také z oblasti herectví nebo hudby. Následoval zápas starší generace hráčů SK Hranice proti partnerskému polskému městu Konstancin – Jeziorna. V přestávce mezi poločasy jednotlivých utkání se představily nejmenší naděje, práci trenérů a nově založený tým ženského fotbalu.

Pro děti byl připraven doprovodný program se spoustou zábavných fotbalových atrakcí, her a soutěží.  (skákací hrady, fotbalové rodeo, malování na obličej, vysokozdvižný jeřáb a spoustu dalšího). Součástí celé akce byla část expozice výstavy 100 let kopané v Hranicích.

Po sportovní části následovala tři hudební vystoupení. Atmo music a Jakub Děkan, Marek Ztracený a na závěr hranický Traktor. Akce byla zakončena půlnočním ohňostrojem a následnou afterparty.

Všechna práva vyhrazena - Město Hranice © 2024 | Změnit nastavení cookies