logo mesta

Město Hranice

Oficiální webové stránky

2021 - Hranice se staly Ambasadorem kvality ČR

Publikováno 9.12.2021

Vítězem celostátní ceny ve veřejném sektoru a nositelem titulu Ambasador kvality České republiky se pro rok 2021 stal Městský úřad Hranice. Soutěž vypisuje Česká společnost pro jakost, letos ve spolupráci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR.

Hodnotitelé na Hranicích pozitivně vnímali především intenzivní oboustrannou komunikaci radnice s občany a flexibilní reakci na jejich potřeby. Úřad cílí svoje aktivity do oblasti „smart city“ s velkým důrazem na ochranu životního prostředí. Odpovědní pracovníci se navíc osobně podílejí na projektech, díky nimž dochází ke sdílení zkušeností a nástrojů řízení kvality. Vystupují na konferencích a jsou zapojeni do benchmarkingových aktivit, aby své know-how mohli předávat dále.

Tradičně jsou ceny slavnostně předávány v rámci galavečera, který bývá součástí Dnů kvality. Protože se ale letos  Dny kvality opět konají ve formě on-line konference, tak se slavnostní předávání uskuteční příští rok v dubnu.

Předsedkyně České společnosti pro jakost Elena Stibůrková při příležitosti odtajnění výsledků uvádí: „Jsme velice potěšeni, že i navzdory nepříznivým okolnostem a atmosféře nejistoty, jež nás v současnosti obklopuje na každém kroku, jsou organizace, které si drží vysoký standard řízení a kvalitu vnímají jako svoji konkurenční výhodu. Oceňujeme odvahu pochlubit se svými přístupy a novinkami v oblasti kvality, společenské odpovědnosti a inovací, a dát tak dalším subjektům příklad hodný následování a důvod k optimismu.“

 

 

Všechna práva vyhrazena - Město Hranice © 2024 | Změnit nastavení cookies