logo mesta

Město Hranice

Oficiální webové stránky

Jak se dozvíte o kulturních akcích v Hranicích

Publikováno 4.7.2017

V Hranicích se měsíčně konají desítky kulturních, společenských a sportovních událostí. Jak se ale o jejich konání dozvíte? Máte hned několik možností.
  1. Informační centrum  - Pernštejnské nám. 1.

  2. Plakátovací plochy a reklamní panely  - jen v Hranicích 16 velkých plakátovacích ploch, další v místních částech.

  3. Měsíčník Hranický zpravodaj - zdarma distribuován do všech domácností (i v místních částech) - obsahuje kulturní program i jednotlivé pozvánky na nejvýznamnější akce.

  4. Webové stránky - Hranická kulturní zařízení - Informační centrum, MKZ Hranice, Město Hranice, Olomoucký kraj a další. Informační centrum má své stránky i na facebooku.

  5. Informační e-maily a programy zasílané Informačním centrem i jednotlivými kulturními institucemi. Jen Informační centrum rozesílá kulturní program na stovky e-mailových adres, jak institucím, tak i konkrétním osobám.

  6. Tištěné programy  - jsou distribuované na místa, kde se předpokládá větší koncentrace lidí - nemocnice, domov seniorů, školy, internáty, Lázně Teplice nad Bečvou, hotely, místní části, okolní obecní úřady.

  7. Hranické televizní zpravodajství – upoutávky na nejzajímavější akce, vysílání je dostupné v satelitním  a kabelovém vysílání i na webu (stránky města, youtube).

  8. Hranický týden – na základě kulturního programu poskytuje informace o nejzajímavějších akcích.

  9. Další média – zejména Český rozhlas a další rozhlasové stanice a MF Dnes.

Všechna práva vyhrazena - Město Hranice © 2024 | Změnit nastavení cookies