logo mesta

Město Hranice

Oficiální webové stránky

2023 - Klub seniorů měl Den otevřených dveří

Publikováno 2.3.2023

Davy lidí proudily v úterý 28. února do budovy Klubu seniorů Na Náspech, kde proběhl od 9 do 16 hodin Den otevřených dveří.  Na programu bylo seznámení se s činností a vybavením Klubu,  připomenutí akcí v roce 2022, představení plánu činnosti v letošním roce a výběr členských příspěvků.  Většina lidí ale využila příležitosti také k posezení s přáteli a známými.

V roce 2022 měl Klub seniorů Hranice 550 členů. Důvodem vysokého počtu členů je nejen zvyšující se počet aktivních seniorů, kteří chtějí plnohodnotně žít i ve zralém věku, ale také pestrá nabídka kulturních, sportovních, vzdělávacích a společenských aktivit, které Klub seniorů Hranice pro své členy připravuje. Klub využívá prostory v budově Na Náspech 57, část sportovních aktivit se uskutečňuje v hranických sportovních zařízeních, časté jsou vycházky, výlety a zájezdy s různým zaměřením.

O rozvoj činnosti Klubu seniorů se výrazně zasloužily jeho vedoucí Dagmar Strnadová a Danuše Čajková, kterou od r. 2012 vystřídala Zdenka Vymětalíková. S přípravou a organizací akcí pomáhá 8 členný výbor.

Všechna práva vyhrazena - Město Hranice © 2024 | Změnit nastavení cookies