logo mesta

Město Hranice

Oficiální webové stránky

2020 - Město nebude rozdělovat granty

Publikováno 14.12.2020

Enormní propad příjmů města kvůli koronavirové krizi si vyžádal škrty v městském rozpočtu. Proto zastupitelé odsouhlasili, že v příštím roce 2021 nebude grantový program vůbec vyhlášen.

Grantový program je programem pro poskytování dotací na akce v různých oblastech činnosti. Jde o oblast kultury, oblast tělovýchovy, oblast zahraniční spolupráce partnerských měst a regionů, oblast vzdělávání, oblast životního prostředí, oblast sociálně-zdravotní, oblast prevence kriminality, oblast podpory investic a oprav tělovýchovných zařízení, kulturních zařízení a zařízení sociálních služeb na území města a oblast podpory oprav a obnovy objektů v oblasti památkové péče na území města Hranic. Celkem bylo těchto devět grantových oblastí vyčleněno přes 3,5 milionu korun.

Příspěvky na činnost, které mají za cíl podporu celoroční činnosti v oblastech: kultura, tělovýchova mládeže, tělovýchova dospělých, sociálně-zdravotní a životního prostředí, zůstávají zachovány. Město loni vyčlenilo na příspěvky přes  6,5 milionu korun. Žádosti se mohou podávat do 5. ledna 2021. Podrobnější informace a potřebné formuláře získáte na webu města https://www.mesto-hranice.cz/dotace-granty-a-prispevky.

 

Všechna práva vyhrazena - Město Hranice © 2024 | Změnit nastavení cookies