logo mesta

Město Hranice

Oficiální webové stránky

2020 - Setkání s jubilanty letos nebude

Publikováno 9.12.2020

Koronavirus letos narušil i tradiční přání města Hranic jubilujícím občanům. Obvykle obdrží sedmdesátníci a pětasedmdesátníci gratulaci poštou, osmdesátníci a starší spolu s osobní gratulací dostanou i dárkový balíček. V podzimních měsících jsou pak sedmdesátnicí zváni na přátelské posezení se starostou města a s doprovodným programem, což bývá vystoupení dětí z některé hranické MŠ a pásmo oblíbených melodií.

Letošní rok s celosvětovou pandemií covid-19 a se zavedením plošných protiepidemických opatření přinesl omezení možností mezilidských kontaktů a většího setkávání v početnějších skupinách. Proto se tradiční setkání starosty města s jubilujícími občany nemohlo v letošním roce uskutečnit.

Samotné onemocnění se nevyhnulo ani odboru školství, kultury a tělovýchovy, který agendu občanských záležitostí (včetně péče o jubilující občany) personálně a organizačně zajišťuje, a tak po několik týdnů nebylo možné ani zasílat písemné gratulace poštou. Gratulace tak jubilanti dostanou se zpožděním, dárkové balíčky se začnou roznášet, až se situace zlepší.  Za nastalou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení.

Všechna práva vyhrazena - Město Hranice © 2024 | Změnit nastavení cookies