logo mesta

Město Hranice

Oficiální webové stránky

2019 - Vánoční strom už svítí, na náměstí se bruslí

Publikováno 4.12.2019

Slavnostní rozsvícení hranického Vánočního stromu proběhlo v úterý 3. prosince. Program začal od 16. hodin a letos se nesl v duchu Andělských Vánoc. Samotné rozsvícení tradičně proběhlo v 17. hodin. V závěru večera vystoupila Petra Černocká. (video a fotogalerie). Na náměstí se od 5. prosince bruslí.

Prosincový program na Masarykově náměstí bude letos velmi bohatý. Podrobnosti naleznete v příloze. Největší novinkou ale je zřízení umělého kluziště o rozměrech  10x20 metrů. Od 5. do 29. prosince zde bruslaři mohou denně od 10 do  20 hodin  zdarma bruslit. Dopoledne ho budou využívat zejména školy. V pondělí 30. prosince bude kluziště demontováno, aby nepřekáželo při silvestrovských oslavách.

U kluziště je půjčovna bruslí a také možnost jejich nabroušení. Půjčovné bude 50 korun za první hodinu a 30 korun za každou další hodinu. Přebroušení vlastních bruslí vyjde na 50 korun, nové brusle se ale brousit nebudou.

Hranickým vánočním stromem je letos asi 15 metrů vysoká jedle, kterou městu věnoval občan ze soukromé zahrady ze Stříteže nad Ludinou. 

Přílohy ke stažení

Plakát Vánoce 2019 (4 751,67 KB)

Stáhnout vše

Všechna práva vyhrazena - Město Hranice © 2024 | Změnit nastavení cookies