logo mesta

Město Hranice

Oficiální webové stránky

Harmonogram otevírání Městských kulturních zařízení

Publikováno 28.4.2020

Vzhledem k tomu, že vláda uvolňuje podnikatelské a jiné činnosti, rozbíhá se také provoz Městských kulturních zařízení. Termíny otevření jednotlivých částí MKZ Hranice stanovil krizový štáb na základě doporučení ředitelky Městských kulturních zařízení.
  1. Městská knihovna se otevřela pro veřejnost od pondělí 27. dubna 2020. Pracovnice knihovny zajišťují dezinfekci pro návštěvníky a dodržování stanovených rozestupů 2 metry a další nezbytné náležitosti.
  2. Galerie Synagoga bude otevřena od úterý 12. května 2020. Do měsíce července zde bude probíhat již instalovaná výstava obrazů a soch výtvarníků Šembery a Žlebka. Zde se nepředpokládá větší kumulace osob, průvodkyně budou dbát na dodržování hygienických pravidel.
  3. Výstavní síň Stará radnice bude otevřena také od 12. května 2020. Bude zde probíhat již instalovaná výstava Pat a Mat. Předpokládá se větší zájem ze strany rodičů a dětí, průvodkyně proto budou dbát na důsledné dodržování hygienických pravidel.
  4. Informační centrum na zámku se otevře v pondělí 25. května 2020. Na zámku je nezbytné vyvarovat se větší kumulace osob v souvislosti s provozem městského úřadu. Zároveň je nutné otevření koordinovat s termínem otevření kaváren.
  5. IC Teplice nad Bečvou se otevře od června 2020.
  6. Muzeum na zámku bude otevřeno na základě operativně stanoveného termínu v souladu s požadavky krizového štábu; nyní je zde uskladněna dezinfekce, respirátory a roušky.

Více se dozvíte na webu Městských kulturních zařízení

Všechna práva vyhrazena - Město Hranice © 2024 | Změnit nastavení cookies