logo mesta

Město Hranice

Oficiální webové stránky

Poděkování dárcům

Publikováno 1.4.2020

Velmi děkujeme všem známým i neznámým dárcům roušek a jiných ochranných pomůcek, kteří je věnovali městskému úřadu  nebo přímo potřebným.  A také výrobcům, kteří nás podpořili. Oceňujeme také iniciativu Hranice pod rouškou, která vyrobila a distribuovala tisíce látkových roušek.

Na žádost městského úřadu o pomoc jako první zareagoval pan Nguyen Duc Nam (Shop 999), dále přispěchala firma Krok s tisícovkou roušek. Roušky donesla i paní I. Tvrdoňová A. Lehká, A. Studená, J. Černá, M. Ondřejová, J. Koláčková, Kramplová (Ústí), M. Vlčková, K. Richterová, Pekárková, Trnová, M. a E. Markovy a pan Lesák z Býškovic. Zapojil se i Dům dětí a mládeže Hranice nebo firma DAKR Hranice. Jménem Městské policie děkujeme za roušky i paní K. Lysákové, L. Kopřivové a firmám Pony Fantasy (Rybáře) a Kunst Hranice.

Děkujeme také firmě Olympus Surgical Technologies Europe Přerov, která nám darovala třicet ochranných štítů. Dalších devět štítů jsme dostali od společnosti  Narran s.r.o. . 

Výrazně se zapojila i hranická firma MEDI-GLOBE, s.r.o, která darovala Domovu seniorů Hranice 4 000 roušek, 800 respirátorů a 80 jednorázových plášťů, vše v celkové hodnotě téměř sto tisíc korun. 

Celkem Městský úřad Hranice získal na 1 600 kusů roušek, které distribuoval zejména Domovu seniorů, firmě Ekoltes Hranice, Charitě Hranice, České poště, autobusovému dopravci Arriva. Další roušky putovaly na ubytovnu Jaslo, Městské policii a na Odbor sociálních služeb MěÚ Hranice, zejména pro dobrovolníky.

Omlouváme se, pokud jsme na někoho zapomněli. Velice si vážíme veškerých těchto počinů.

 

Všechna práva vyhrazena - Město Hranice © 2024 | Změnit nastavení cookies