logo mesta

Město Hranice

Oficiální webové stránky

Městský úřad pracuje v běžném provozu

Publikováno 15.6.2020

Městský úřad Hranice od pondělí 15. června uvolňuje pravidla pro provoz úřadu. Na veškeré agendy již není nutné objednávat se přes internet. Úřad stále pracuje za zvýšených hygienických opatření.

Správní agendy, tedy evidence obyvatel, občanské průkazy, cestovní doklady, a ověřování opisů a podpisů a matriční agendy (Pernštejnské nám. 1) již lze od pondělí 8. června řešit i bez nutnosti internetového objednávání, tedy osobní návštěvou. Od pondělí 15. června se k nim přidají i Dopravně správní agendy, tedy registry vozidel a řidičů  (Zámecká 118).

Všechny agendy lze i nadále řešit objednávkami přes internetový systém rezervačním systému MěÚ Hranice, čímž se vyhnete případnému dlouhému čekání. 

V případě  jakýchkoliv problémů nebo nejasností se na městský úřad můžete obrátit  telefonicky nebo e-mailem.  Všechny telefonické a e-mailové kontakty jsou platné. Veškerá podání lze uskutečnit elektronicky prostřednictvím datové schránky, e-mailové adresy podatelna@mesto-hranice.cz nebo poštou.

Provozní doba Městského úřadu Hranice

Úřad stále pracuje za zvýšených hygienických opatření. Proto se i nadále prosím snažte na úřadě řešit jen ty nejnutnější věci, které nelze vyřídit dálkovým způsobem. Chráníte tím jak sebe, tak své blízké. Na úřadě dodržujte bezpečnostní vzdálenost 2 metrů od ostatních osob, využívejte nainstalovanou desinfekci. Používejte roušky nebo jiné prostředky, které brání šíření kapének.

Pokladna MěÚ je v provozu v obvyklých pokladních hodinách. Pokud je to možné, využívejte prosím platbu převodem z bankovního účtu nebo případně poštovní poukázkou typu „A“. V případě provedení nutné platby na pokladně MěÚ se upřednostňuje bezhotovostní platba kartou před platbou v hotovosti.   (Konkrétnější informace o platbě za odpady)

Všechna práva vyhrazena - Město Hranice © 2024 | Změnit nastavení cookies